Prymaxx In- of Outdoor Sprayblusser, 5 jaar garantie

Prymaxx Pro-line Indoor Sprayblusser.
Prymaxx® spray brandblussers Pro-line Indoor.
Prymaxx komt met de eerste spray brandblusser Glow In The Dark op de markt. Deze zal oplichten wanneer het licht uitvalt.
De Prymaxx Pro-line spray brandblussers is 5 jaar keuringsvrij, licht in gewicht en compact met één hand door iedereen te bedienen is, blust de beginnende brand in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Hij werkt zoals een spuitbus zodat iedereen, ongeacht leeftijd, hem gebruiken kan.

Door de dop te verwijderen is de Prymaxx door zijn intuïtieve werking ten allen tijde klaar voor direct gebruik. Hiermee voorkom je dat een kleine vlam zich razendsnel uitbreid met alle gevolgen van dien. Niet alleen de BHV’er blust maar iedereen kan nu blussen.

De Pro-line spray schuimbrandblusser is de ideale brandblusser voor de meest voorkomende branden in je bedrijf en bedrijfsvoertuigen. De Pro-line Indoor spray schuim brandblusser is naast vaste stoffen en brandbare vloeistof ook geschikt voor het blussen van 5 liter (frituur) vet/olie branden dus ook ideaal voor in de bedrijfskantine.
Verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Hij is licht in gewicht, compact en is met één hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een spuitbus, kan iedereen, ongeacht leeftijd, het gebruiken.

Door de dop te verwijderen is de spray schuimbrandblusser door zijn intuïtieve werking ten aller tijde klaar voor direct gebruik. Hiermee voorkomt u dat een kleine vlam zich razendsnel uitbreid met alle gevolgen van dien. 
Al Onze Prymaxx spraybrandblussers zijn getest volgens de nieuwe Europese Norm (NEN)  EN 3-7. En 2 liter bio-ethanol gel. 
Alle voordelen op een rij:
T.h.t datum plm. 5 jaar
Glow in the Dark
Indoor blust 5 Liter frituur vet
Blust 2 liter bio-ethanol gel
Blust vaste stoffen, hout, gordijnen, etc.
Blust vloeibare brandstoffen zoals benzine en diesel
Verstikt het vuur in slechts enkele seconden
Simpel, compact, handzaam
Veroorzaakt geen of minimale omgevingsschade
Niet schadelijk voor mens en dier
Onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, recyclebaar
99.5% biologisch afbreekbaar
Eenvoudig te reinigen
Beschikt over het Rijkstypekeur
Werktemperatuur Pro-Line Indoor  van 0 °C tot 60 ° C
Veilig te gebruiken bij elektrische apparaten tot 1000 volt
Met interval blusmogelijkheden en kan onder schuine hoek blussen

Houder wordt niet meegeleverd deze is als accessoire te bestellen.

https://player.vimeo.com/video/239820205


Producten en diensten bestellen kan alleen gedaan worden door leden van MKB Bespaar Nu. Ook profiteren van de vele voordelen? Meld je dan nu aan als lid!

Lid worden! Inloggen
terug