20 juni 2017

Even voorstellen...

Ietwat onwennig, maar ik, Sandra, werkzaam bij MKBbespaarnu ben gevraagd maandelijks een blog te schrijven over wat er zoal speelt bij MKBBespaarnu zodat jullie op de hoogte blijven! Dit is mijn allereerste blog, dus je bent gewaarschuwd… 

MKBbespaarnu is ontstaan vanuit ons agrarisch inkoopcollectief Farmers4all. We kunnen door een redelijk groot klantenbestand, krachten bundelen en gezamenlijk inkopen om zodoende lage kostprijzen te realiseren. Doordat we reclame gingen maken met diverse producten & diensten werden we steeds vaker gebeld door MKB’ers die ook graag die prijzen willen voor de inkoop van hun producten & diensten. Zo is MKBbespaarnu ontstaan!

We zijn volop in ontwikkeling met onze nieuwe site, de producten & diensten die in onze ogen voor de MKB’ers interessant zijn die hebben we in onze catalogus geplaatst.

Wat op dit moment op onze site staat aan producten/diensten zijn o.a.: Energie, ledlampen, brandblussers, diesel, adblue, bedrijfsverzekeringen, een tankpas en we zijn bezig met het onderhandelen voor een scherpe prijs voor het ophalen van uw bedrijfsafval in de vorm van bijvoorbeeld een rolcontainer.

Neem gerust eens een kijkje op onze site www.mkbbespaarnu.nl en laat je inspireren! Mocht je een product missen op onze site dan horen we dat graag, dan is het voor ons een uitdaging om dit ook op onze site aan te kunnen bieden.
Terug
Even voorstellen...